Tandenpoetsen

Een goede mondverzorging zorgt voor gezonde tanden, kiezen en tandvlees. Tandenpoetsen vormt hiervoor de basis. Als je goed tandenpoetst verwijder je plak langs de tandvleesrand. Daarmee voorkom je problemen als tandplak, tandsteen en ontstoken tandvlees. Goed tandenpoetsen begint met een goede tandenborstel. Lactona heeft voor iedere mond een geschikte tandenborstel.

Tandenpoetsen met iQ+ tandenborstels

Vanaf 10 jaar kan iedereen tandenpoetsen met de iQ+ tandenborstels. De filamenten/haren van de tandenborstels zijn uniek gepositioneerd, afgerond en gepolijst zodat je tanden en kiezen optimaal worden gereinigd.

Tandenpoetsen met M-serie tandenborstels

De M-serie tandenborstels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Door de extra lange steel en brede duimgreep liggen de tandenborstels ideaal in de hand tijdens het tandenpoetsen.

Tandenpoetsen met Orthodontic tandenborstel

Speciale tandenborstel voor kinderen en volwassenen met orthodontisch apparatuur zoals een beugel. Het midden van de bevat een V-vormige inkeping waardoor tanden en beugels optimaal gereinigd kunnen worden. 

Tandenpoetsen met reistandenborstels

Ook op reis is een goede mondverzorging van belang. Lactona heeft daarom een compacte tandenborstel ontwikkeld. Tandenpoetsen, waar je ook bent.

Bekijk onze producten