Gebit reinigen

Goede mondhygiëne is belangrijk

Met een goede mondhygiëne houd je je tanden, kiezen en tandvlees gezond. Twee keer per dag twee minuten tandenpoetsen met fluoridetandpasta vormt hiervoor de basis. Naast je tandenpoetsen kun je je gebit ook reinigen met ragers. Omdat je met alleen een tandenborstel de ruimte tussen je tanden en kiezen niet altijd goed kunt schoonmaken, kun je verschillende hulpmiddelen gebruiken zoals bijvoorbeeld ragers, ook wel interdentaal- of spiraalborsteltjes genoemd, voor de grotere ruimten tussen je tanden en kiezen. Voor de kleinere ruimtes zijn juist floss en tandenstokers het perfecte hulpmiddel.

Gebit reinigen met EASYCLEAN

Lactona Easyclean ragers hebben een extra lang borstelgedeelte voor een optimale reiniging. 

Gebit reinigen met EASYDENT

Lactona EASYDENT ragers kunnen, door hun conische borstelgedeelte, gebruikt worden bij zowel tanden met veel tussenruimte als de tanden met minder tussenruimte. Hierdoor hoef je dus maar 1 soort rager te hebben.

Gebit reinigen met EASYGRIP

Lactona EASYGRIP ragers hebben een handige grip zodat je de rager gemakkelijk kunt vasthouden. En een dop voor het opbergen na gebruik of om de rager te verlengen.  

Het draad van alle Lactona ragers is voorzien van een stevige kunststof coating om te voorkomen dat het ragen bij amalgaamvullingen of gevoelige tanden een "stroomeffect" geeft. De ragers zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Vraag voor de juiste maat advies bij uw mondhygiënist of tandarts.

Gebit reinigen met FLEXPICKS 2in1

Lactona FlexPicks 2in1 is een combinatie van een tandenstoker en een dunne rager. Het is een flexibele zachte stoker met 2 kanten om zowel de tanden alsook de kiezen extra makkelijk te reinigen. En met het handige reisdoosje kun je altijd en overal je gebit reinigen.

Bekijk onze producten